Over ons

Ramakers Accountancy B.V. is een jong en dynamisch accountantskantoor gevestigd in Posterholt (nabij Roermond). Onze accountants en adviseurs zijn actief op het gebied van accountancy, fiscale begeleiding en advisering. In onze cliëntenportefeuille zijn ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepsbeoefenaars sterk vertegenwoordigd. Ons team houden wij bewust klein. Meer dan 20 jaar ervaring in de accountancy heeft ons geleerd dat kleinschaligheid een essentiële voorwaarde is om te kunnen komen tot een intensief en persoonlijk klantencontact. Uiteindelijk leidt alleen dat tot een langdurige werkrelatie waarvan beide partijen profijt hebben.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdienstverlening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van de financiële administratie en de loonadministratie, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Onze meerwaarde zit hem echter in de overige diensten die wij voor u kunnen verrichten. Wij hebben namelijk voldoende kennis en ervaring opgebouwd om u te begeleiden en te adviseren in de (door)startfase van de onderneming, het nemen van investeringsbeslissingen, het begeleiden van financieringsaanvragen en het bieden van ondersteuning bij bedrijfsopvolging en estateplanning.

Ramakers Accountancy B.V. is aangesloten bij:

  • Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)
  • De Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK)
  • Extendum, dé brancheorganisatie voor accountantskantoren in het MKB

Dankzij deze samenwerkingsverbanden beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van specialisten. Zelfs voor de meest complexe vraagstukken bent u bij ons dus aan het juiste adres.